FÅ GOD LYD I MØDELOKALET MED SHURE MXA902

Med MXA902 har Shure samlet mikrofon, højtaler og DSP i en enkelt enhed der er ideel til små og mellemstore mødelokaler. Enheden ligner fuldstændig den velkendte MXA920 med det simple design der passer i alle rum, og er også 60x60cm så den nemt og hurtigt kan monteres i et system-loft. 
 
Certificeret til Zoom og MS Team.
 
 

Kontakt os for at høre mere

Få bedre lydspredning i mødelokalet med en mikrofon og højtaler i loftet

For bare få år siden, var det helt utænkeligt at samle højtaler og mikrofon i samme enhed fordi det ikke kunne lade sig gøre fysisk – men det kan det med Shures nyeste digitale teknologi. Det er en stor fordel at have højtaler og mikrofon placeret samlet i loftet. Mødelokaler til hybride møder bruger ofte videobarer som hænger under skærmen i lokalet. Dette betyder at lyden ikke fordeles ligeligt omkring mødebordet; de deltagere som sidder tættest på skærmen, kan høre bedre end dem der sidder længere nede i lokalet. Ved at placere højtaleren i loftet – sammen med mikrofonen som opfanger lyden fra lokalet – vil både gengivelsen af lyden fra højtaleren, samt opfangningen af lyden fra mikrofonen fordeles ligeligt ud over bordet og alle deltagere.

Hurtig og nem installation

Installationstiden med MXA902 er meget reduceret. Der skal ikke længere skæres huller til højtalere i loftet eller opsættes mange forskellige enheder for at sikre god lyd i lokalet.

MXA902 kan sættes op, sættes til en PoE+ switch og en ANIUSB eller DanteAV adapter – og så er enheden klar til brug. MXA902 er certificeret til både Zoom og MS Teams ved installation sammen med en ANIUSB-Matrix.

 

 

Simpelt system til små og mellemstore møderum

MXA902s funktionalitet er anderledes og mere simpel i forhold til MXA920. Man kan ikke bruge MXA902 til kamera-styring eller voicelift. Den har ikke flere forskellige Coverage Areas som MXA920. I stedet har den et fastsat Coverage Area der kan dække et mødelokale på op til 6x6 meter. Dermed kan små og mellemstore mødelokaler opnå den sublime Shure-lyd med en enkelt, smart enhed som prismæssigt også ligger meget fornuftigt.

 

 

 

Kontakt os for at høre mere

Køb MXA902 hos vores udvalgte forhandlere:

 

COMM2IG

 

Best-AV

 

ProShop Europe

 

AV Fusion

 

AVDAN

 

Ricoh Danmark

 

AV Center

 

ATEA

 

Audio-Visuelt Centrum