Shure - The Most Trusted Audio Brand Worldwide


God lyd er fint for nogle mennesker. Men hos Shure er de kun interesserede i at levere lydoplevelser, der fordyber og inspirerer dig.

Shures mission er at lyd skal være ekstraordinær og inspirerende, og derfor stræbes der altid efter at opnå den bedst mulige lyd, uanset om det er på scenen, i studiet eller i mødelokalet. I næsten 100 år har ekstraordinær lyd været målet med den formidable udvikling Shure har stået i spidsen for. Når historie bliver skabt - fra Elvis til Martin Luther King Jr., fra GRAMMYs® til OL – stoler ikoniske kunstnere, ledere og formidlere på, at Shure leverer deres budskaber klart, så alle kan høre det.

Shure står bag legendariske mikrofoner, markedets førende trådløse systemer, og nu også de mest fleksible og vellydende løsninger til mødelokaler, konferencer, hoteller og virtuelle møder.

Uanset om du er musiker, lydtekniker, podcaster, foredragsholder, lærer, broadcaster, IT-chef, lydentreprenør, YouTuber eller blot en musikelsker, har Shure et innovativt lydprodukt, der passer til dine behov. Shure tager udstyrsproblemer ud af lydligningen, så du kan koncentrere dig om dit budskab eller din præstation.

Som organisation er Shure altid involveret og til stede i både det lokale samfund og det globale, og akkurat ligesom mange små entusiaster der arbejder med lyd, er det til stadighed passionen der driver Shure. Derfor er Shure ”The Most Trusted Audio Brand Worldwide.”


 

AV-udstyr til mødelokaler og konferencesale

Shure producerer nogle af markedets bedste AV løsninger til mødelokaler, konferencecentre og hjemmekontoret, inklusiv mikrofoner, højtalere, DSP'er og styresystemer for den ultimative lydoplevelse under videokonferencer.

Uanset akustikken og indretningen i dit rum, vil Shure have en løsning der sikrer dig pålidelig lyd, best-in-class samarbejdsoplevelser og et flot æstetisk udtryk der passer til præcis dit lokale. 

 

 

Branchens foretrukne mikrofoner og høretelefoner

Shures mikrofoner er nogle af de mest ikoniske i verdenshistorien. Listen over legender der har brugt eller bruger en Shure mikrofon, både på scenen, i studiet og på TV- og filmsettet, er utrolig lang.

Uanset om du leder efter en fantastisk trådløs mikrofon så du kan danse frit på scenen, den helt rigtige trommemikrofon til studiet, en lapelmikrofon der kan modstå hvad som helst til din action film eller endda det perfekte headset til når du underviser i Zumba, vil Shure have en mikrofon der passer til præcis dine behov.

Shure producerer også nogle af branchens bedste høretelefoner, blandt andet til In-Ear monitoring, til produktion i studiet og til professionel podcasting. 

 

Trådløse systemer til ethvert behov

Leder du efter et trådløst system til monitoring og mixing har Shure et system til ethvert behov - hvad end det er til teateret, broadcast studiet, TV-settet, tour-scenen eller store konferencesale og udendørsområder til debatter og paneler.

Shure har trådløse systemer både til forstærkning mod tilhørere og publikum, og til personlig In-Ear-monitoring til performere. Med Shures In-Ear systemer kan man sikre at performeren kun hører præcis hvad de har brug for for at kunne optræde optimalt, samtidig med at hørelsen beskyttes.

Shure udbyder også fantastiske software til brug sammen med de trådløse systemer, blandt andet Wavetool og den gratis software, Wireless Workbench, så du får allermest ud af dit trådløse system, hver gang.

Shop efter kategori

Shures Historie: Verdensberømt Lydudstyr

Shure blev grundlagt af Sidney Shure i april 1925 under navnet Shure Radio Company og var et enkeltmandsfirma, der solgte radiokomponentsæt, før fabriksbyggede radioapparater blev markedsført. Da den store depression ramte USA, faldt markedet for radiokomponentsæt, og Shure blev ene distibutør for en lille mikrofonproducent.

Spring frem til slutningen af ​​1930'erne, og ​​Model 55 Unidyne Shure-mikrofonen så dagens lys. Denne klassiske mikrofon definerede en æra og er stadig tilgængelig i dag. Brugt af en række historiske personer som Franklin D. Roosevelt, Martin Luther King og John F. Kennedy til at levere deres budskaber, var 55 Unidyne grundlaget for mikrofoner, der endda blev fast integreret tilbehør for kunstnere som King of Rock’N’Roll, Elvis Presley.

I 1951 blev Shure Model 55S introduceret, og dette er den mikrofon, der ofte blot omtales som 'Elvis Mic' på grund af dens hyppige brug af Elvis Presley - det er faktisk den mikrofon, der blev afbildet med Elvis på erindringsfrimærket udstedt i 1993 af U.S. Postal Service.

I 1950'erne kom der også en anden fantastisk innovation fra Shure; verdens første trådløse mikrofonsystem til kunstnere, Shure Vagabond, som blev drevet af to høreapparatbatterier - langt fra Shure trådløse mikrofoner, der er tilgængelige i dag.

I 1960'erne producerede Shure to af de mest populære og succesrige mikrofoner nogensinde. For det første lancerede Shure i 1965 Shure SM57 (SM står for "Studio Microphone"). Shure SM57 er en ensrettet dynamisk studiemikrofon, kendt over hele verden for uovertruffen ydeevne som instrumentmikrofon.

For det andet blev Shure SM58 introduceret i 1966 og den blev hurtigt adopteret af rock-and-roll-musikere, som med SM58 fandt den rigtige kombination af robust pålidelighed og fremragende lydkvalitet. Den blev hurtigt standarden for live-optrædende vokaler. SM58 er den mest populære vokalmikrofon i verden den dag i dag.

Kasper

Kontakt Matrix Sales

Kasper sidder klar med råd og vejledning
Kontakt ham mandag-torsdag 9.00 - 16.30 samt fredag 9.00 - 15.30

kg@matrixsales.dk +45 27 11 55 22