Kontakt

Om os

Matrix Sales distribuerer professionelt audio, lys, AV og scene udstyr til det danske marked. Personerne i Matrix Sales har stor erfaring i den danske underholdningsindustri, og har mange års erfaring med distribution af professionelle produkter.

Vi bestræber os hele tiden på at være toneangivende og lytter opmærksomt til efterspørgslen på markedet. Ved at levere de mest relevante og efterspurgte varer, er det måden vi udvikler vores forretning i tæt sammenspil med vores kunder.
 

SALG & DISTRIBUTION

Når det kommer til distribution, kender vi gamet. Som en af de største, hvis ikke den største distributør i Danmark, gør vi os umage med at tage det næste skridt indenfor kundeservice, knowhow og logistik.

Med en Premium webshop løsning, parret med hyppige kundebesøg og en fremragende kundepleje, mener vi at kunne sætte standarden for den optimale distribution.

 

RÅDGIVNING & TRÆNING

Men at have de rigtige produkter og en iver efter at kunne levere, gør det ikke alene.

Vi leverer mere, meget mere.

Knowhow er et centralt element i vores succes, og de ansatte hos Matrix Sales er alle erfarne og kendte specialister, med en forskelligartet viden om musik, Pro Audio, lys, udlejning, teater, AV og detailhandel.

Derfor bruger vi en masse tid på at hjælpe og rådgive vores kunder, lave seminarer, deltage på messer, salgsture og kurser.
 

MARKETING & PROMOTION

Marketing er også et centralt element i vores forretning, og vi mener, at vi opnår de bedste resultater ved at gøre dette selv.

Annoncer, Nyhedsbreve, Social Media, Kampagner og Konkurrencer er alle lavet af Matrix Sales selv.

Vi mener, at vi kender vores målgruppe bedst og vigtigheden af at tale samme sprog.

Så når vi går ud i offentligheden med en erklæring om, at vores produkter er det bedste valg, er det fordi vi kender og bruger disse produkter selv.

Måske kommer det fra at de fleste af vores medarbejdere er en dyrebar blanding af professionelle musikere, nørder, lyd og lysteknikere.

Det kaldes passion.

Matrix Sales Logo

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.