Shure MXA920 - næste generation loftsmikrofon

Netop lanceret - Shure MXA920
Shure MXA920 - Den bedste løsning er nu endnu bedre.

Shure MXA920 - Den bedste løsning er nu endnu bedre.

Shure MXA920
Siden dens lancering i 2016, har MXA910 Microflex® Advance™ Ceiling Array Microphone sat standarden for array-teknologi og optimal audio performance.
MXA910 har været det naturlige valg for mange tusinde kunder verden over. Og MXA910 har derfor også vundet en lang række priser for den banebrydende teknologi og performance. Men nu byder vi velkommen til den næste generation Microflex Array Ceiling Mikrofon MXA920. Det nye flagskib i Shure Microflex Array Microphone serien tilbyder forbedret skalérbarhed og fleksibilitet – og spænder fra videokonferencer, kamerastyring, til voice lift, og endda taleforstærkning – I “state-of-the-art” mødelokaler og udfordrende miljøer.
Ny Automatic Coverage™ technology gør installation simpel, samtidigt med ny Array Teknologi og indbygget IntelliMix® DSP byder på mere naturlig talelyd..
Alt dette, og mere, pakket ind i den kendte kvadratiske form og en ny rund form-faktor som åbner op for flere arkitektoniske muligheder. 

  • ​Fuldt fleksibel og robust lydoptagelse. Til individuelle applikationer og de mest krævende akustiske miljøer.
  • Certificeret til succes. Byder på gnidningsfri integration med førende video.konference platforme og tredjeparts systemer.
  • Sikker Kommunikation. Tilbyder krypteret kommunikation mellem alle Shure Microflex Ecosystem enheder.
  • Tidsbesparende installation. Med den nye Automatic Coverage fumktion, er installation en langt mindre tidskrævende opgave.

 

 

Relaterede artikler