Shure MXA901 – loftmikrofon til små og mellemstore mødelokaler

Lillesøsteren til den populære MXA920 er landet - MXA901 er den ideelle loftmikrofon til standard små og mellemstore mødelokaler

Den nyeste tilføjelse til Shures industri-førende Microflex Advance loftmikrofon-serie er nu landet på hylderne hos Matrix Sales. Den spritnye MXA901, med sin smalle formfaktor og diameter på 34cm, er den perfekte løsning til langt de fleste små og mellemstore mødelokaler hvor der ikke er behov for de avancerede funktioner MXA920 tilbyder. Og så ligger mikrofonen på et rigtig fornuftigt prisniveau.

Single Zone Automatic Coverage

MXA901 har, ligesom MXA902, en enkelt indbygget zone som kan dække et område på op til 6x6m - og flere MXA901 kan sættes sammen for at dække et større område om nødvendigt. Shures Single Zone Automatic Coverage-teknologi muliggør præcis lydopsamling fra forskellige områder af mødelokalet. Indbygget IntelliMix® DSP med automatisk mixing, ekkocancellering, støjreduktion og automatisk gainkontrol reducerer irriterende baggrundsstøj for en fejlfri lydoplevelse.

I modsætning til MXA920, understøtter MXA901 ikke Multi-Zone Coverage, kamerastyring, Voice Lift eller Mute Zone funktioner. Denne forskel gør MXA901 ideel til de fleste standard mødelokaler, hvor avancerede funktioner ikke er påkrævet.

Æstetisk og brugervenlig

MXA901 er tilgængelig i hvid, sort og aluminium, og kommer med et væld af forskellige opsætningsmuligheder. Det slanke design og diameter på 34cm gør det nemt at inkorporere MXA901 i ethvert mødelokale uden at ødelægge den samlede æstetik.

Med den indbyggede 6x6m automatiske zone "out of the box", er loftmikrofonen nem at sætte op og kræver ingen yderligere konfiguration. Med muligheden for at kombinere flere MXA901 enheder for at dække et større lokale er det desuden en meget skalerbar løsning.

Certificeret til Microsoft Teams og Zoom

MXA901 er certificeret med de store videomødeplatforme så brugeren er sikret fejlfri integration og optimal ydeevne til hybride møder og videokonferencer. Loftmikrofonen er også kompatibel med andre populære samarbejdsværktøjer.

MXA901 intergerer fejlfrit med andre Microflex Ecosystem produkter, inklusiv mute-button, DSP og højtalere. Med Shure Audio Encryption holdes indholdet i mødet sikkert mellem MXA901 og andre Microflex Ecosystem-enheder i lokalet.

Tag fat i Kasper Bregenborg på kb@matrixsales.dk hvis du vil vide mere om den nye MXA901.

 

MXA920

MXA902

MXA901

Automatic Multi-Zone Coverage

Ja

Nej

Nej

Automatic Single Zone Coverage

Ja

Ja

Ja

IntelliMix DSP

Ja

Ja

Ja

Mute Zone

Ja

Nej

Nej

Voice Lift

Ja

Nej

Nej

Kamera-styring

Ja

Nej

Nej

Indbygget højtaler

Nej

Ja

Nej

Dækningsområde

9x9m

6x6m

6x6m

Størrelse/form

Firkantet: 60x60cm

Rund: 64cm diameter

Firkantet: 60x60cm

 

Rund: 34cm diameter

Farvemuligheder

Firkantet: Hvid (kan males)

Rund: Hvid, Sort, Aluminium

Hvid

Hvid, Sort, Aluminium

Certifikationer

Microsoft Teams, Zoom, Google Meet

Microsoft Teams, Zoom, Google Meet

Microsoft Teams, Zoom

Budget

Premium

Moderat

Prisvenlig

Relaterede artikler