Midas – ikoniske mixerpulte til livelyd

 

I snart 40 år har Midas mixerpulte har været blandt de absolut mest efterspurgte til livelyd. Midas har gentagne gange vist prisvindende innovation og lederskab i verden af high-end professionel lyd, og producerer skelsættende produkter, der har defineret og formet live-industrien.

Frem til 2006 dominerede Midas markedet for analoge mixerpulte med succeser som XL3, XL4 og sidenhen Heritage 1000, 2000 og 3000. I 2006 lancerede Midas XL8, som var deres bud på et nyt flagskib til den digitale æra som kom til at ændre definitionen på large scale digital consoles. Midas skrev på ny historie med lanceringen af Midas Heritage D HD96-24: den første 3. generations digital mixer med cloud funktion og et bud på kunstig intelligens.

Som distributør af Midas-produkter står Matrix Sales klar til at hjælpe dig med at finde de optimale lydløsninger til dine behov. Med en dybdegående forståelse af lydteknologi og en tæt relation til Midas kan vi bistå dig med at finde den perfekte løsning til dit projekt eller event. 

Frontløbere inden for lydteknologisk innovation

Midas har konsekvent udfordret lydteknologiens grænser med deres nyskabende tilgang til design og teknologi. Ved altid at forblive i spidsen af udviklingen har de været med til at forme branchens udvikling ved at introducere banebrydende teknologier og designs, der har omdefineret professionel lydteknologi.

Præcision, pålidelighed og ydeevne

Som en pålidelig leverandør af lydløsninger, der bruges over hele verden, har Midas opbygget en solid omdømme for deres produkters holdbarhed, pålidelighed og enestående ydeevne. Deres produkter har vundet utallige priser og anerkendelser for deres imponerende design og teknologiske fremskridt.

Fremragende kvalitet til alle situationer

Midas' omfattende produktudvalg spænder fra kompakte mixerpulte til avancerede live lydsystemer og digitale signalprocessorer. Uanset om det er i koncertsale, teatre eller studier, er Midas-produkter kendt for deres enestående lydkvalitet og alsidighed. Deres designs er også skabt med æstetik og funktionalitet i tankerne, hvilket appellerer til både professionelle lydteknikere og kunstnere.

Innovation og ansvarlighed går hånd i hånd

Midas' status som pionerer inden for live lydteknologi er drevet af deres kontinuerlige innovation og engagement i bæredygtighed. Ved at inkorporere energieffektiv teknologi og fremme genanvendelse af materialer viser Midas deres forpligtelse til både teknologisk fremskridt og miljømæssig ansvarlighed.

 

Claus

Kontakt Matrix Sales

Claus sidder klar med råd og vejledning
Kontakt ham mandag-torsdag 9.00 - 16.30 samt fredag 9.00 - 15.30

cp@matrixsales.dk +45 27 10 26 88