L-Acoustics er verdens førende producent af højttaler- og lydsystemer til koncerter & events.


L-Acoustics er branchens førende inden for design, fremstilling og distribution af førsteklasses lydforstærkningsteknologier. Baseret på grundlæggeren Christian Heils banebrydende innovationer, har de drevet udviklingen indenfor professionel højttalerteknologi igennem tre årtier. Først med koaksiale højttalere, senere med paradigmeskiftet fra pointsource til linesource array-teknologien, og endelig i dag med skiftet til fuldt immersive teknologi i L-ISA systemet.

Gennem deres dedikation til innovation og fremragende produktdesign former L-Acoustics fremtiden for lyd med teknologier, der gør det muligt for audioprofessionelle og kunstnere at løfte lytteroplevelsen til et helt nyt niveau.

L-Acoustics har en videnskabelig tilgang til at revolutionere lyddesign, hvilket muliggør præstationsforudsigelse. De undersøger alle aspekter dybdegående – fra råmaterialer til avancerede teknologier, software og elektronik – hvilket bidrager til en unik og bred kombination af ekspertise, der er med til at forme fremtiden for lyd.

L-Acoustics er i dag den eneste producent der kan fremvise et komplet workflow fra design og visualisering til implementering, tuning og afvikling, både på traditionelle og L-ISA systemer.

L-Acoustics har hovedsæde og produktionsfaciliteter i Marcoussis, syd for Paris. 

Ashley

Kontakt Matrix Sales

Ashley sidder klar med råd og vejledning
Kontakt ham mandag-torsdag 8.30 - 16.30 samt fredag 8.30 - 15.30

ac@matrixsales.dk +45 27 10 26 76