Flydende EM-storskærm på havnen i Aarhus bygget med Eurotruss

Fodbold-feberen er officielt over os! På havnen i Aarhus har Stagehands bygget truss-konstruktionen til en kæmpe storskærm leveret af ProShop Europe så aarhusianerne kan samles om fodbolden hele sommeren.

Storskærme skyder op over hele landet i forbindelse med EM og på Aarhus havn har de fået en flydende en af slagsen. ProShop Europe har leveret storskærm, lys og lyd, og det hele er bygget op med store Eurotruss truss-konstruktioner bygget af Stagehands.
 
Den kæmpe storskærm er omringet af Eurotruss TT truss som overlægger og TD44 som ben, og det hele er bygget fast til flydeprammen så den kan bruges som ballast. Der er desuden blevet bygget 8 højttaler-tårne på pladsen for at sikre lyddækning af hele området.

Til Danmark-Slovenien kampen i søndags troppede 10.000 mennesker op på havnefronten i Aarhus for at se kampen på den enorme flydende skærm. Du kan se hvor vildt det så ud her og se programmet for hele EM-festen.
 
Eurotruss er en førende producent af pålidelig og sikker truss, og bliver brugt til mange lignende konstruktioner i hele Danmark. Hvis du vil vide mere om Eurotruss kan du kontakte Urs på ufa@matrixsales.dk
 
God EM!

Relaterede artikler