Admirals løsninger hjælper Royal Opera House i London med at effektivisere processer

Royal Opera House i London, et af verdens mest prestigiøse operahuse, bruger Admiral Cable Carts og Meatracks for at holde orden i teknikken.

Royal Opera House i London har huset den royale opera og ballet i England i over 300 år. På den smukke scene bliver der vist omkring 30 produktioner hvert år i et roterende repertoire, med nogle shows som er blevet vist på netop denne scene i over 40 år. Dette betyder at der er stor variation i de teknologiske løsninger der skal gøres brug af, da beslutninger truffet for 40 år siden kan have indflydelse på denne del af produktionen. 

Grundet denne store variation i produktioner, har Royal Opera House’s Lighting Systems team valgt at implementere Admiral løsninger for at hjælpe dem med at holde orden i teknikken, samt transportere deres produkter mere effektivt. Især Admirals Cable Carts og Meatracks er populære bag scenen.

Nick Woolley, lederen af Lighting Systems teamet, mener at Admirals Cable Carts har været en “gamechanger” for hans team i forhold til at forbedre arbejdsgangen bag scenen. Før de begyndt at bruge Cable Carts, blev alle kabler opbevaret i store kasser. Dette gjorde at kabler ofte forsvandt fordi teknikere gik rundt med dem i hænderne og tit fik forlagt dem. Det betød også at de samme kabler blev brugt ofte fordi de lå øverst i kassen og dette forkortede produktets levetid. 

Med deres nye Cable Carts kan teknikerne meget nemmere holde styr på hvilke kabler der er i brug og de kan køre hele vognen på scenen så de ikke længere behøver bære rundt på tunge kasser fyldt med kabler.

Løsningen hjælper også på pladsmangel bag scenen: ”Før brugte vi de store kasser til at opbevare kabler så nu sparer vi meget plads ved at bruge Cable Carts i stedet. Stativet er højt og gulv-fodprintet mindre,” fortæller Nick.

Admiral producerer mange produkter som kan effektivisere arbejdsgangen for teatre og andre store produktioner. Tag fat i Urs hvis du vil vide mere om Admiral.

Relaterede artikler