Persondatapolitik

Registrering af personlige oplysninger

For at gennemføre en bestilling i vores webshop, skal du oplyse følgende personlige oplysninger: Firmanavn og CVR nummer, navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger skal vi bruge for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Matrix Sales. De oplysninger, vi gemmer, er: Firmanavn og CVR nummer, navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, hvilke varer du har købt, og hvornår du har købt dem.
Oplysninger som leveringsadresse, navn og telefonnummer, afgivet til Matrix Sales, videregives til DSV i forbindelse med levering af bestillingen, men videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ledelsen og de ansatte hos Matrix Sales har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige er Matrix Sales. 
Vi transmitterer og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Matrix Sales har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Matrix Sales via e-mail info@matrixsales.dk

Cookies og Logstatistik

På matrixsales.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

Matrix Sales anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.matrixsales.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Sikkerhed

Matrix Sales har ikke adgang til det kortnummer, du oplyser ved betaling, og vi har udelukkende mulighed for at hæve det beløb, ordren lyder på.

Marix Sales forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os.

Accept cookies from this site

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site. You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser