UDSOLGT: L-ACOUSTICS TRÆNING 7/2-8/2

Matrix Sales afholder 2 dages L-Acoustics træning på Jydekrogen 8, 2625 Vallensbæk d. 7/2 og 8/2 2024. Begge dage starter på Jydekrogen, men om eftermiddagen tages ud til en praktisk case. UDSOLGT

Matrix Sales tilbyder nu træning i de essentielle værktøjer der er en forudsætning for optimal udnyttelse af dit L-Acoustics system.


Træningen vil foregå hos Matrix Sales på Jydekrogen 8, 2625 Vallensbæk om formiddagen. Om eftermiddagen tages på location for at arbejde med en praktisk case og alle deltagere skal derfor sørge for mulighed for transport ud til denne case.


Du kan tilmelde dig til følgende træninger:
D. 7. februar 2024 – KARA II
D. 8. februar 2024 – K3

Alle dage kl. 09:00 – 18:00

På KARA II kurset vil du blive undervist i at genkende standardkonfigurationerne af benchmark KARA II-systemet og få praktisk erfaring med at rigge og lytte til dem.

På K3 kursuset kan du lære alt om den populære K3 højtaler serie. Lær at genkende standardkonfigurationerne af benchmark K3-systemet og få praktisk erfaring med at rigge og lytte til dem.

Kurserne koster:
kr. 1.100,- kr. plus moms, pr. person pr. dag.
Kr. 900,- kr. plus moms, pr. person pr. dag ved tilmelding til begge dage.

Frokost er inkluderet i prisen.

Tilmelding kan ske ved henvendelse til Ashley Cooke på: ac@matrixsales.dk

 

Læs mere om kurserne ved at klikke på billederne herunder og tag et kig på det spændende Whitepaper om Optimum Measurement Locations for Loudspeaker Equalization.

Relaterede artikler