Shure Nordic Audio Tour

Kære alle lydteknikere, Integratorer, projektledere og AV-konsulenter!

Og alle andre med interesse for god lyd, uanset om det er live, på en scene, i et mødelokale eller via en skærm. 

For første gang nogensinde tager Shure på tour i Danmark, Norge, Sverige og Finland, og du/i kan deltage!I samarbejde med Matrix Sales, vil der være en hel dag med fokus på Pro Audio i København, og 2 dage med fokus på optimal lyd i AV-installationer i hhv. København og Aarhus.

Tom Colman og Mark Jones fra Shure vil præsentere teknologier og produkter, og Matrix Sales vil selvfølgelig være tilstede. Vi byder på frokost og forfriskninger i løbet af dagen.Det er naturligvis gratis at deltage.  

Pro Audio Day – Kbh Onsdag d. 29 august 10:00 – 16:00: *** IKKE FLERE LEDIGE PLADSER ***

Shure Nordic Audio Tour giver dig mulighed for at snuse til de allerbedste audioprodukter til blandt andet livelyd, koncerter og teater på markedet. Kom og mød Shure´s egne eksperter der vil fortælle om de bedste mikrofonsystemer til både installation og udlejning, De nyeste teknologier indenfor digitale trådløse mikrofonsystemer, uovertruffen kontrol, klippestabil RF performance og krystalklar lyd. Hvis du arbejder med salg og installation af AV-udstyr eller udlejning til koncerter og konferencer, vil du helt sikkert få en masse god information og tips/tricks. Vi tropper op med masser af markedsledende produkter, og du kan stifte nærmere bekendtskab med dem og spørge ind til funktioner. Kom blandt andet og se/hør Axient Digital. 

Emner der vil blive gået i dybden med på Pro Audio Day

 • RF technology – Hvordan virker det, og hvordan opnår man et optimalt og stabilt system.
 • Ændringer i RF Spektret – hvad du har brug for at vide, hvordan det påvirker dig og hvad du kan gøre for at minimere risici.
 • Træning i Wireless Workbench 6 software, inklusive hvordan du scanner RF miljøet, koordinerer frekvenser og overvåger systemet under en afvikling.
 • Derudover vil du stifte bekendtskab med branchens bedste trådløse systemer: Axient Digital, ULX-D, QLX-D og GLX-D. 
   

System Days – Kbh. Torsdag d. 30 august 10:00 – 16:00 + Aarhus Fredag d. 31 august 10:00 – 16:00:

Shure Nordic Audio Tour giver dig mulighed for at snuse til de allerbedste audioprodukter til møder og konferencer på markedet. Kom og mød Shure´s egne eksperter der vil fortælle om de bedste mikrofonsystemer til både installation og udlejning, de nyeste teknologier til videokonferencelyd, uovertruffen kontrol og krystalklar lyd. Hvis du arbejder med salg og installation af AV-udstyr og udstyr til konferencer, vil du helt sikkert få en masse god information og tips/tricks. Vi tropper op med masser af markedsledende produkter, og du kan stifte nærmere bekendtskab med dem og spørge ind til funktioner. Kom blandt andet og se/hør den banebrydende MXA910 loftsmikrofon. 

Emner der vil blive gået i dybden med på System Days

 • Lær hvordan Shure´s AV / Konference produkter kan øge dine kunders indtjening ved at forbedre produktivitet, samarbejde og arbejdsmiljøet hos ansatte.
 • Forstå fordele, ulemper og begrænsninger i mikrofonteknologi for at kunne tilbyde dine kunder de bedste løsninger.
 • Se hvordan man installerer og bruger Shure Microflex og DSP løsninger i bestyrelseslokaler, møde- og konferencelokaler, såvel som andre typer samlings og præsentationsmiljøer. 
   

System Day – Kbh. Torsdag d. 30 august 10:00 – 16:00 - Tilmelding på dette link:
https://matrixsales.formstack.com/forms/conference_registration_form_template_copy

System Day – Aarhus Fredag d. 31 august 10:00 – 16:00 - Tilmelding på dette link:
https://matrixsales.formstack.com/forms/conference_registration_form_template_copy_copy_1