Shure lancerer nye produkter til AV Conferencing

Shure har nu lanceret en række produkter i serien af Microflex Advance produkter, der har for længst etableret sig som den førende løsning til diskret og præcis lyd i mødelokaler og til videokonference.

Den nye Linear Array mikrofon hedder MXA710 og er en aflang enhed på enten 60 eller 120 cm. Ligesom MXA910 og MXA310, byder MXA710 på præcis styring af dækningsområdet, DSP som f.eks Automix og AEC og 4 eller 8 Dante-kanaler. MXA710 kan placeres frit i loftet, på væggen over eller under en skærm, eller nedfældet i mødebordet.

Denne fleksibilitet gør den oplagt til lokaler hvor det ikke er muligt at hænge noget i loftet, og hvor man ikke ønsker kabler på bordet.

Og som et helt nyt skud på stammen, lanceres en Højttaler – MXN5C – en diskret og effektiv loftshøjttaler der som alle andre MXA produkter, arbejder i Dante domænet, og derfor ikke kræver en ekstern forstærker.
MXN5-C forbindes bare til samme PoE-switch som de andre Shure enheder. MXN5-C indeholder også sin egen DSP og kan styres i forhold til bl.a Delay, EQ og har indbygget tonegenerator.

Med disse 2 nyheder er Shures økosystem komplet, man kan nu indrette audiodelen af et mødelokale til f.eks Videokonference eller taleforstærkning med produkter fra et brand: Shure. Konfigurationen foregår i softwaren ”Designer” der nu indeholder alle dele af den gode lyd i mødelokalet: Input – DSP – Output. Og konfigurationen af et lokale er nu ekstremt nem og hurtig, med ”Room Optimizing” funktionen, forbindes og konfigureres alle elementer lynhurtigt og automatisk. 

Ydermere har Shure lanceret en smart lille Mute-knap – MXA Network Mute Button. Med den diskret placeret i mødebordet, kan man mute det udgående signal i sit video-opkald, og det vil kunne ses i de forskellige Codecs som f.eks Teams, Zoom, Webex, Cisco osv…

Tag et kig på denne video hvor de nye produkter gennemgås: