SGM LIGHT - NYT SAMARBEJDE SER DAGENS LYS

Nyt samarbejde ser dagens lys

Det århusianske lysfirma SGM Light A/S har fra den 10. august 2018 indledt et nyt samarbejde med Matrix, der repræsenterer en bred vifte af brands indenfor lyd og lys i Danmark. Det er således en helt ny og forbedret salgs- og servicestruktur SGM Light A/S kommer til at tilbyde de danske kunder i fremtiden. Det er tidligere grundlægger af Martin Gruppen Peter Johansen, der nu står bag SGM Light.

"Med Matrix som vores forlængede arm her i Danmark vil vores kunder komme til at opleve en nemmere adgang til SGM’s produkter og i det hele taget få fordel af hele den servicepakke som Matrix tilbyder. Vores fokus i hverdagen er i høj grad rettet mod de store eksportmarkeder, men vi vil også gerne tilgodese vores kunder på vores hjemmemarked og de får nu flere muligheder for at få demonstreret vores lys", fortæller CEO ved SGM Light Peter Johansen og fortsætter - "Vi gør en dyd ud af at udvikle det, som kunderne endnu ikke ved at de mangler", fortsætter Peter Johansen - "alle produkter bliver produceret her i huset, hvor vores produktion ligger i den ene fløj af bygningen. Det giver en utrolig fleksibilitet og stor omstillingsparathed".  

CEO Thomas Christensen fra Matrix supplerer; - "Vi er meget tilfredse med at have fået SGM’s produkter med i porteføljen, da de både er vandtætte og støvtætte, og således unikke i markedet. Og så er det altid positivt at repræsentere et danskproduceret brand, som er med forrest i feltet på den teknologiske udvikling".  

Det nye samarbejde har været under opsejling gennem flere år, og nu er det endelig lykkedes de to parter at indgå en aftale. Næste gang Matrix får lejlighed for at demonstrere SGM’s lys for kunderne bliver på messen ProAV Expo i Bella Centret, der løber fra den 31. oktober til den 1. nov. 2018.