Movecat Prostage 750

Movecat's ProStage+ 750kg motorkran opfylder de eksakte krav, som mange professionelle brugere har ønsket fra Movecat til en ny kran = løftehøjde med høj belastningskapacitet, kompakte dimensioner og lav egenvægt. Den har næsten ens dimensioner, og kun er lidt tungere end en 500 kg D8+

Til nørderne: Det nye omfatter en ny, højstyrke, slidbestandig "D-Type" sort kæde. Kranhuset er lavet af et usædvanligt let, men samtidig meget stærkt legeret metal, hvilket muliggør en 50% forøgelse i belastningskapaciteten sammenlignet med en standard D8+ kran af samme størrelse. De nyeste materialer og produktionsprocesser er også reflekteret, i gearsystemet, hvor en stigning i kraft er nået, i modsætning til det ultra kompakte format. Den videreudviklede Easyplate-chainguide giver en øget ydeevne. Den fuldt integrerede elektriske motor er også optimeret, hvor  den nominelle effekt er hævet til 1,1 kW og spændingsspektret udvidet til et område fra 380 til 415 V AC. Kranen kan anvendes både kravlene eller som standard efter eget valg, ligesom de nemt omdannes til dobbelt kæde løft for at opnå dobbelt løfteevne på 1.500kg

I forbindelse med vedligehold er der også mange nyheder, såsom to vedligeholdelsesfrie DC-bremser, en optimeret overbelastningsenhed og integreret driftstid, hvorved den resterende brugbare levetid automatisk logges.

ProStage+ kranen er tilgængelige i DC-version (Direct-Control 400V AC) og leveres i overensstemmelse med EF-standarder, testet og klar til drift.

ProStage+ IGVW SQ P2 D8+ motorkran leveres som standard med enten 18 eller 24 meter kæde, to robuste håndtag, en permanent monteret kædepose og som en DC-version med et stærkt fleksibelt Titanex H07RN-F-stik med et sort CEE 4-polet stik.

I overensstemmelse med Movecat's normale standarder er den konstrueret til drift med Movecat's styresystemer i overensstemmelse med DIN 60204-32 og EN 13849-1, og når de anvendes, er de certificeret som CE-kompatible.

Link til Movecat ProStage+ 750

Bestil i webshoppen

Kontakt Urs Friis-Alstrup på 27878840 / ufa@matrixsales.dk for yderligere information og pris.